Hali

Vsega po malem….

O blogu in avtorju

Komentiraj

Prosim za čisto malo potrpljenja… a obstaja bloganje za telebane??????

Uf kaj je tole naporno…gremo lepo počasi.

Sem Hali (ime sem dobila od moje naj sošolke iz srednje šole ),stara/mlada ravno na polovici med 30 in 40. Krasna leta,vam rečem. Poročena že celo desetletje, 3x uspešno obiskala porodno sobo (o.k. štirikrat,če štejem obisk porodno sobe v sklopu treninga za starše = šola za starše) in se vrnila domov s krasnimi dišečimi štručkami.Te dišeče štručke  z leti seveda rastejo,postajajo vedno bolj pametne, modre, jeziki postajajo vse daljši in daljši. A kljub temu so najboljša in najlepša bitja na svetu (mojem svetu). Seveda je v te superlative vtkan z zlatimi nitkami tudi moj mož. Najboljši mož na svetu je!

Poleg otrok in moža je moja največje veselje ustvarjanje,peka peciv in tort,kuhanje.A moram priznati; odkar sem “padla” v ustvarjalno mlako, tudi pečem manj.No pečem bolj standardno – enostavne reči.

Moj naljubši prostor v stanovanju je  (jeee znam slikico dodat)

Zaenkrat… kajti zidamo hišo,no smo že skoraj na koncu,a kaj ko ravno finiš pri teh zadevah zahteva največ evričev. Kakorkoli, v hiši bo en krasen velik prostor,ki bo samo moj (čisto slučajno bo ta en in isti prostor tudi pralnica in likalnica) in moj in mi nihče ne bo utrujal,zakaj mora bi moja “ciganija” vsepovsod. Lika pa nihče rad,tako da dvomim ,da bo ta prostor kaj dosti obiskan :-) . No mogoče bo,če kdaj organiziram kakšne ustvarjalne delavnice…

To bi bilo to…če vas pa kaj zanima pa kar z vprašanjem na dan! Obljubim ,da ne grizem jezikov… ups prstov.

En delček mojega ustvarjanja si pa lahko ogledate tukaj http://hali.moj-album.com/

Ampak sploh ne dvomim,da tudi sproti kakšen zapis ne bo posvečen kakšnemu ustvarjanju…

 • Share/Bookmark
2 odgovorov na “O blogu in avtorju”
 1. Tadeja - 24.03.2009 ob 09:58

  Spoštovani, ker nikjer ne najdem kontakta, da bi Vam lahko pisala, Vas lepo prosim, da mi pošljete mail. Zaradi odlične vsebine vašega bloga bi Vas rada povabila k sodelovanju.

  Lep pozdrav,

  Tadeja

 2. hali - 24.03.2009 ob 14:29

  moj mail: hali72@gmail.com

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !