Hali

Vsega po malem….

Dva kompleta

Komentiraj

Objavil/a hali 9.04.2009 ob 14:38 pod Fimo, Razno, Ustvarjam...

Ta dva kompleta sta nastala že prejšnji teden. Idejo pokombinirat bordo rdečo in oranžno sem zasledila pri Majdi. Njen blog Fimolandija je res prava dežela fima.

Lepo vreme, sonce kar kličejo ven, zato se v zadnjem tednu bolj malo ustvarja. Mogoče jutri porišemo kakšno plastično jajce in seveda obvezno naredimo par tapravih pirhov.

Iz naftalina sem potegnila tele pirhe, narejene davnega leta 2006. Uporabljena je servetna tehnika, lak in dekorativni kristalčki. Če teh ni pri roki pa sladkor. Mislim , da sem potem še vse posprejala z lakom za lase. Tudi po 3 letih so še čisto luštni.

Takšne so ap delali v šoli ( starejši sin že kar nekaj let nazaj). Izpihano jajce, pobarvano in povaljano v zdrobljenih in pobarvanih jajčnih lupinah.

 • Share/Bookmark
 
4 odgovorov na “Dva kompleta”
 1. bolha - 9.04.2009 ob 14:48

  Kompleta sta oba enkratna, pirhe ti pa očitno ne bo treba delati letos. :) Zgledajo super! Lp, Nataša.

 2. Suzy - 10.04.2009 ob 09:54

  Lepo je , vse skupaj.

  A “kroj” za te “vratove” bi bilo možno dobit?

 3. nena - 10.04.2009 ob 10:13

  o super si tole nardila…nakit je krasen.jaz imam v planu eno še bolj “noro” kombinacijo-bordo rdeča, olivno zelena in peščena. pirhi pa tudi ni treba da so vsako leto frišni :)

 4. VSEGA PO MALEM S FLO » Objave » Nedelja je - 21.04.2009 ob 16:42

  [...] lahko kaj lepega naredila, v miru. Najprej podstavek za verižice, ki sem ga videla že pri hali in McCrafty. “To že ne more biti težko, vsaj po slikah sodeč,” sem si rekla. Najprej [...]

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !