Hali

Vsega po malem….

Rodil se je…

Komentiraj

Objavil/a hali 20.01.2009 ob 13:34 pod Papir, Ustvarjam..., Čestitke

Tai, 18. januarja, vnukec “moje druge mame” in sin mladega para, ki se je preselil v naše bivše stanovanje. Jaz sem navijala, da bi se rodil dan prej, da bi praznovala skupaj z našim najmlajšim, a je par uric zamudil. Nič hudega, veselju ni konca, še en kozorogec torej. Naj bo zdrav, verjamem, da mu ljubezni ne bo manjkalo, saj ga obkrožajo krasni ljudje!

Tako sem naredila eno čestitko ob rojstvu. Želela sem nekaj neobičajnega in našla na netu navodila za izdelavo t.i. body-ja, katerega izdelavo je poslikala Lauren. Za malega fantiča sem zašila tudi enega mini zvezdnega palčka. Izdelan je iz filca, polnjen s polnilom…za srečo.

Ko sem tuhtala, kako bi izdelala kakšno škatlico, vrečko v katero bi pospravila palčka in par čokoladnih bombonov za mamico, je Marika opisala izdelavo škatlice. Verjamete v naključja? Spomnila sem se, da sem dno škatlice v origami tehniki izdelovala že leta nazaj, ko je bil Andraž še mlajši in smo praznovali rojstne dneve doma. Vsako leto sem za povabljene otroke pripravila tudi kakšne ustvarjalne delavnice. Eno leto so barvali odlitke, ki so jih potem pospravili v škatlice, ki sem jih izdelala jaz, okrasili pa oni.

No malce sem zašla…želela sem vam pokazat tele fotografije:

 • Share/Bookmark
 
4 odgovorov na “Rodil se je…”
 1. Nina - 20.01.2009 ob 14:26

  joj, tile bodiji so res zakon:))))

  komaj čakam na “moje” nosečke, da rodijo…bojo vse dobile bodije:)))

 2. Marika - 21.01.2009 ob 17:02

  Čudovito! Bodiji so rez zakon. Jaz se še nisem lotila nobenega, ampak sedaj me pa kar ima, ko gledam tvoje. In vse v lepi plavi niti.

 3. McCrafty - 22.01.2009 ob 07:31

  Ja tudi mene je zamikalo, pa ni nobenega dojenčka na pohodu :) …Lep kompletek!

 4. Simona - 22.01.2009 ob 09:42

  Čestitke staršema in malemu kozorogecu :)

  Body in škatlica sta pa itak the best :)

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !